Nieuws

Mei 2017

Het pompoenen zaaien is weer begonnen.

Januari 2014

De nieuwe zaaibalk is binnen! Deze balk van Kverneland is voorzien van zaaischijven voor een egale diepte en minder kans op verstoppingen. Wij kunnen de balk gebruiken i.c.m. de spitmachine maar ook met de rotorkopeg. Een perfecte combinatie met de Isobus aangestuurde zaadtank!

Op 22 en 23 januari 2014 hebben wij op de Biovak in Zwolle gestaan. Een gezellige en druk bezochte beurs voor de biologische sector. Klik hier voor het artikel van de Boerderij.

Erg leuk om bestaande klanten en mogelijk nieuwe klanten te ontmoeten in onze stand!

December 2013

Alle plant- en oogstwerkzaamheden zitten erop! We zijn nu druk bezig om de machines schoon te maken zodat we komende winter onderhoud kunnen plegen. Laat de vorst maar komen!

Oktober 2013

We hebben onze nieuwe Grimme frees in gebruik genomen. Wij gaan deze frees gebruiken voor het plantklaar leggen van bollenland. Hiervoor hebben we de ruggenvormers gedemonteert en een rechte plaat gemonteerd dit i.c.m. een aandrukrol zorgt voor een stevig plantbed.  Met de extra sterke aandrijving is de frees ook bestand tegen hogere vermogens. Wij zullen veel plezier beleven aan deze machine!